Otok pobega

32,00

32,00

Octavia in Roberta sta prijateljici, povezani že od srednje šole. Zanimiva in živahna zgodba, ki se ves čas prepleta s kančkom humorja, pa tudi z ganljivimi premišljevanji o različnih razmerjih.

32,00

Počisti

Zgodba o Octavii in Roberti, o njuni povezanosti in prepletenem življenju, je zanimiva in živahna, ves čas se prepleta s kančkom humorja, pa tudi z ganljivimi premišljevanji o različnih razmerjih.

Dve najboljši prijateljici še iz srednješolskih let, si vse življenje nesebično pomagata, še posebno pri reševanju zakonskih in družinskih težav. Octavia je poročena z dolgočasnim in dlakocepskim računalničarjem Jonathanom, Roberta pa z ukazovalnim posestniškim poslovnežem Scottom.

Roberta zapusti oblastnega Scotta, se privaja na samsko življenje z mladoletno hčerko Alicio in se poda v iskanje partnerja po internetu. Najde Jakea in se zaljubi vanj, vendar ji Scott povzroča obilo preglavic.

Octavia se je v mladosti na Korziki zaljubila v Xavija, vendar zaradi spleta okoliščin nista ostala skupaj. Poročila se je z Jonathanom in imata tri otroke. Po šestnajstih letih enoličnega zakona Jonathan dobi službo na Sardiniji, se tam zaljubi in se odseli od družine.

Octavia pa ponovno sreča Xavija in po mnogih zapletih z njim in z vsemi otroki zaživi na Korziki.

Odlično počitniško branje!

Dimenzije14 × 21.5 cm
Avtor

Fisher Kerry

Izšlo

Jezik originala

Angleščina

Obseg

384 strani

Vezava

Trda vezava

Založba

Založba Meander

Žanr

družinski roman, ljubezenski roman, poletno branje, sodobni ženski roman

Prevajalec

Milena Podgoršek