OBVLADOVANJE TESNOBE ZA NAJSTNIKE

24,95

24,95

Kratkoročne, na dokazih temelječe strategije, ki mladim pomagajo spreminjati misli in vedenja. Tehnike izpostavljanja in z njimi povezane tehnike vedenjske terapije, ki pomagajo tistim, ki živijo s tesnobo, da se soočijo s svojimi strahovi ter tako zaživijo srečno in zdravo življenje.

24,95

Počisti

Kadar se srečamo s tesnobo pri najstnikih, je najbolj naraven odziv želja, da bi imeli orodje, s katerim bi lahko mlademu človeku olajšali trpljenje in mu pomagali do cilja – živeti z manj tesnobe, premagati strahove in se z dvignjeno glavo spoprijeti s težkimi in stresnimi življenjskimi situacijami, da bodo lahko dosegli vse, kar si želijo.

V knjigi so predstavljene praktične vaje in tehnike za spoprijemanje s stresom in tesnobo, kot tudi vsa potrebna pojasnila, da razumemo ozadje in smiselnost vsake od pripravljenih strategij, vaj ali tehnik. Največji del priročnika so praktične vaje, vsebuje pa tudi ocenjevalne lestvice in domače naloge, s katerimi boste lažje razumeli vašo tesnobo. Vaje čuječnosti so pripravljene za to, da vam pomagajo obvladovati tesnobo v sedanjem trenutku. Ob tem pa najdete tudi širok nabor pripomočkov in orodij, s katerimi razvijate veščine za dolgoročno obvladovanje tesnobe.

Izšlo

,

Obseg

180 strani

Vezava

Trda vezava

Založba

Vita založba

Jezik originala

Angleščina

Jezikovni pregled

Majda Šulc

Prevajalec

Tina Jeromen

Žanr

kognitivna psihologija, priročnik za samopomoč