Leposlovje

POD ŠEPETAJOČIMI VRATI

34,00

Wallace Price je neizmerno uspešen v tem, kar dela. Je hladnokrven, premišljen, trdosrčen in aroganten. Vsi se ga bojijo. Njegovo delo je njegovo življenje. In potem umre.

Poti nazaj ni, ne glede na to, kako močno obžaluje svoje življenje, kako zelo se sramuje svojih odločitev, ali kako žal mu je za vsa dejanja, s katerimi je kruto prizadel ljudi okoli sebe.

V čajnici, kjer je tudi ura popolnoma samosvoja, se začnejo spremembe. Za vsakega človeka je primerno neko čajno zelišče… za Wallacea je to meta, za nekoga drugega pa čaj grenkih žebljev, z grenko zeliščno noto, ki v ustih pusti priokus medu; vendar moraš najprej prenesti vso grenkobo, da prideš do tega okusa. V tej čudni hiši se začne razcvetati tisti njegov del, ki ga je zaradi dela zapostavljal. Kot duh čuti in se uči, opazuje, se spreminja; spoznava, kako pomembno in prijetno je pomagati drugemu.

Sodobna fantazijska pripoved o življenju in smrti, polna lepote, upanja in svetlobe, ki pod drobnogled postavlja vsakogar od nas. TJ Klune se tankočutno dotika vprašanj, ki si jih zastavljamo, bolečine, ki jo občutimo ob izgubi ljubljenih, in strahu, ki ga imamo pred neznanim in spremembami na poti življenja.

Avtor

T. J. Klune

Založba

Založba Meander

Obseg

408 strani

Izšlo

Vezava

Trda vezava

Žanr

Fantazijski roman, Ljubezenski roman, Navdihujoči roman