Leposlovje

ODLOČITEV

34,00

Talamh je dežela zelenih hribov, visokih gora, globokih gozdov in morij, kjer še vedno živi čarovnija. Portali dovoljujejo prehod v in iz dežele. Toda vsak mora sam izbrati prostor, kje bo. Odločiti se mora za dobro ali zlo, vojno ali mir, življenje ali smrt …

Breen Siobhan Kelly je odrasla v svetu človeka in se nekoč ni zavedala svoje prave nravi. Zdaj je v Talamhu. Njenega dedka, temnega boga Odrana, so premagali, ko je poskušal zavladati nad Talamhom in si podrediti tudi njo.

Sovražnike so izgnali in portal zapečatili, zato je zdaj čas za počitek in pripravo. Breen razširi krila in se zave moči, ki je doslej še ni izkusila. To je čas slavja – njenega prvega božiča v Talamhu in na Irskem, solsticija, porok in rojstev – in drznosti, da kljub žalosti najde veselje. Znova se posveti pisanju zgodb. Keegan, ki jo je izuril za bojevnico in v katerega se je zaljubila, je ob njej, ko njegove dolžnosti vladarja to dopuščajo.

V njene sanje se prikradejo izdajalske in od moči ponorele sovražne čarovnice, ki izvajajo črno magijo, žrtvujejo nedolžne in kujejo njeno brutalno uničenje. Kmalu bo, združena s Keeganom in celotnim Talamhom, poiskala tiste, ki jih je treba rešiti. Soočila se bo s temo in uporabila vsa orožja, ki jih ima: meč, čarovnijo, ljubezen in pogum.

Avtor

Roberts Nora

Prevajalec

Suzana Pečnik

Zbirka

Zapuščina Zmajskega srca

Založba

Založba Meander

Obseg

478 strani

Izšlo

Žanr

Družinski roman, Fantazijski roman, Ljubezenski roman, Poletni roman

Vezava

Brošura, Trda vezava

Knjige iz zbirke