Leposlovje

ZRCALNA PODOBA

34,00

Televizijska novinarka Averyl Daniels težko neprizadeto poroča o ljudeh in dogodkih. Preživi letalsko nesrečo, vendar vsi mislijo, da je Carole Rutledge, mati deklice, ki jo je Averyl rešila iz letala. Ker po nesreči ne more govoriti, ji plastični kirurgi obnovijo obraz po podobi pokojne Carole. Med okrevanjem strežejo njej in Carolinemu možu po življenju. Averyl se boji, da bo postala morilčeva žrtev, če bo odkril, kdo je v resnici, in obenem se ji ponudi enkratna priložnost, da si znova pridobi svoj položaj v novinarskih vrstah.

Tate Rutledge je obetaven politik z jugovzhoda ZDA, ki trpi v nesrečnem zakonu, zato se namerava ločiti. Svoji »ženi« je neizmerno hvaležen, da je rešila njuno hčerko, zato misli, da ji je dolžan stati ob strani med težko operacijo in okrevanjem. Presenečen je, kako ga nenadoma privlači ženska, ki jo je nameraval zapustiti. Njegova žena se mu zdi spet zelo vznemirljiva in zaman se trudi, da bi bil do nje ravnodušen, saj spozna, da se je znova zaljubil vanjo.

Tudi Averyl ga vzljubi in skuša ugotoviti, kdo med Tatovimi sorodniki in politiki mu hoče škoditi in se ga celo znebiti.

Dimenzije 14 × 21,5 cm
Avtor

Brown Sandra

Prevajalec

Marjanca Milena Dolničar

Založba

Založba Meander

Obseg

479 strani

Izšlo

Vezava

Trda vezava, Žepna

Žanr

Ljubezenski roman

Leposlovje

GRDA RAČKA

25,95

Leposlovje

JUTRI BO BOLJE

25,95
14,9529,95
29,95
14,9529,95