Leposlovje

UROK SENCE

Ni na zalogi

Ta izdelek trenutno ni na zalogi in ni na voljo.

Connor O’Dwyer ima posebno vez s pticami ujedami, po žilah pa mu tečejo irsko izročilo in legende. Ponosen je, da živi v okrožju Mayo. Tukaj živi in dela njegova sestra Branna, prav tako je tukaj njegova sestrična Iona našla svojo ljubezen, in tukaj je s prijatelji iz otroštva ustvaril vezi, ki jih ni mogoče pretrgati.

Te vezi se bodo kmalu preoblikovale – zaradi dolgo pričakovanega poljuba.

Meara Quinn je Brannina najboljša prijateljica, sestra v vsem, razen po krvi. Meara in Connor se srečujeta skoraj vsak dan, medtem ko vodi Connor turiste na sokolarjenje, Meara pa jih skozi bujno pokrajino popelje na konjskih hrbtih. Meara ima oči ciganke in božansko telo, kar se je Connorju vedno zdelo samoumevno, dokler se zaradi njegovega bližnjega srečanja s smrtjo hitro ne prepustita vroči romanci.

Connor je v posteljo spravil že veliko žensk, toda do zdaj še nobeni ni uspelo najti poti do njegovega srca. Zdaj pa mu ni prav, da je Meara zadovoljna le s telesno strastjo, ker se boji, da bi zaradi česa več izgubila sebe in njuno prijateljstvo. Toda Connor bo kmalu do popolnosti uvidel, kakšno moč in silovitost nosi v sebi. Ko se bo do njega priplazila megla njegove preteklosti, ki grozi, da bo pokončala vse, kar mu je drago, bo ob sebi potreboval svojo družino in prijatelje.

Dimenzije 14 × 21,5 cm
Avtor

Roberts Nora

Prevajalec

Martina Krkovič

Zbirka

Bratranci O'Dwyer

Založba

Založba Meander

Obseg

343 strani

Izšlo

Vezava

Trda vezava, Žepna

Žanr

Fantazijski roman, Ljubezenski roman, Poletno branje

28,00

Leposlovje

PLES ZRAKA

14,6534,00

Leposlovje

ROJENA IZ SRAMOTE

28,00

Leposlovje

SOOČI SE Z OGNJEM

34,00

Leposlovje

PREBUJENJE

34,00

Leposlovje

TOČNO OPOLDNE

17,65
Knjige iz zbirke