Zmaga ni vse

Mehka vezava: 9,95
Trda vezava: 16,95


Zmaga ni vse
Zmaga ni vse

Naomi čuti, kako se njeni obrambni zidovi počasi rušijo, in ve, da so vezi, ki jih ponuja novo življenje, nekaj, po čemer je skrivoma vedno hrepenela.

Počisti
Kategorija:
Založba: Graffit

daDescription

Naomi Bowes izgubi otroško nedolžnost neke noči, ko očetu sledi v gozd. Ko iz kleti, vkopane v zemljo, osvobodi ujeto dekle, odkrije grozljivo razsežnost očetovih zločinov in jih razkrije vsemu svetu. A ne glede na to, kako močno se pozneje približa sreči, ne more ubežati preteklosti.

Kot uspešna fotografinja Naomi Carson najde kraj, ki se dotakne njenega srca; staro, neurejeno hišo, potrebno prenove, tisoče kilometrov stran od vsega, kar ji je v življenju ljubo. Naomi želi živeti v samoti, toda prijazni prebivalci Sunrise Cova jo počasi pripravijo do tega, da se odpre – zlasti vztrajni Xander Keaton.

Naomi čuti, kako se njeni obrambni zidovi počasi rušijo, in ve, da so vezi, ki jih ponuja novo življenje, nekaj, po čemer je skrivoma vedno hrepenela. Toda grehi njenega očeta se lahko spremenijo v obsedenost, ona pa je že večkrat spoznala, da ji je preteklost vedno za petami.

Obseg: 128 strani
Vezava: trda
Izšlo: september 2018
Jezik originala: Angleščina
Prevajalec: Igor Zwölf
ISBN Trda vezava: 9789616145329
ISBN Mehka vezava: 9789616145336
Jezikovni pregled: Urška Drofenik