Leposlovje

POŠLJI NAM DEŽ

14,6532,00

Alliejin drugi mož umre, ko se s tovornjakom zaleti v skale v bližini njunega doma v Cape San Blas. Eksplozijo, ki jo sproži polna cisterna goriva, je moč videti daleč naokoli. Že pred nesrečnim dogodkom je njeno življenje razpadalo, propadla je restavracija ob vodi, ki sta jo odprla njena starša … Izguba moža, četudi je zakon že dolgo ni več izpolnjeval, pa bi lahko bila kaplja čez rob.

Nobeno naključje ni, da Joseph v gozdu v bližini svoje koče najde mamo z dvema otrokoma. Kot tudi ni naključje, da jim pomaga, da najdejo sorodnike na Floridi… Potem pa se pripelje na kraj, kjer je bila eksplozija avtomobila. Pride dovolj blizu, da se zave, da ni daleč od nekdanjega doma. Dovolj blizu je, da začuti, da ga njegova ljubezen iz otroških časov potrebuje. Leta so izdolbla prepad med njima, toda skrivnosti so tiste, ki pretijo, da ju bodo dokončno ločile …

Roman Pošlji nam dež nas spomni na pravi pomen resnice in na moč ljubezni, ki lahko očisti preteklost. Avtor je bistroumne povedi in bisere modrosti stkal v očarljivo, dobro ubrano pripoved, ki bo popolna družba v udobnem fotelju na turoben deževni dan.

Charles Martin je tenkočutni avtor, ki bralce vodi s svojim srcem. S prefinjenostjo in iskrenostjo zmore iz bralcev izzvati čustva, na katera nismo pripravljeni. Avtor je za svoja dela prejel že številne nagrade in bil preveden v mnoge jezike.

Teža Ni na voljo
Dimenzije 14 × 21,5 cm
Avtor

Martin Charles

Zbirka

Tri sestre

Založba

Založba Meander

Obseg

292 strani

Izšlo

Žanr

Družbeni roman, Družinski roman, Navdihujoči roman

Vezava

Trda vezava, Žepna

Leposlovje

MRTVI NE PLEŠEJO

14,6530,00

Leposlovje

MAGGIE

32,00

Leposlovje

LOV NA KRESNIČKE

32,00

Leposlovje

ČUVAJ VODA

32,00

Leposlovje

TAKO DALEČ STRAN

14,65

Leposlovje

KO ČRIČKI JOKAJO

14,95
Knjige iz zbirke