Leposlovje

MODRINA ZALIVA

Ni na zalogi

Ta izdelek trenutno ni na zalogi in ni na voljo.

Potem ko je pravzaprav zaključila zgodbe o bratih Quinn in jih popisala v knjigah Prelest morja (Cameronova zgodba), Plimovanje (Ethanova zgodba) in Notranji pristan (Phillipova zgodba), je Nora Roberts na željo številnih bralcev, kot sami pravi v knjigi, napisala še zgodbo o Sethu Quinnu.

V svoji četrti knjigi Modrina zaliva je Robertsonova preskočila obdobje osemnajstih let in Seth Quinn je priznan umetnik, slikar, ki je nekaj let študiral, živel in ustvarjal v evropskih mestih, kjer je dosegel nesporno priznanje in ugled. Toda želja po domu, po mestecu Saint Chris v zalivu Chesapeake, kjer živijo Cam in Anna s svojima sinovoma, Ethan in Grace s svojimi tremi otroki ter družina Phillipa in Sybill Quinn, je le premočna in Seth se vrne v krog svojih najbližjih. Začasno stanuje v modrobeli hiši ob vodi, kamor ga je pred dvajsetimi leti v čudnih okoliščinah pripeljal Ray Quinn.

ÄOeprav se je zdelo, da so bratje Quinn enkrat za vselej opravili s Sethovo materjo Glorio DeLauter, se ta vrača in izsiljuje svojega sina Setha za denar, kot je pred tem izsiljevala svojega očeta Rayja Quinna. Gloria ve, da se Sethove slike dobro prodajajo in njena pogoltnost po denarju postaja vse bolj nenasitna. Seth skuša na vsak način zaščititi svojo družino in naseda Glorijinim grožnjam, kar ona s pridom izkorišča.

Ko se Seth zaplete z lepo, mlado, predvsem pa bajno bogato Drusillo Whitcomb Banks, Gloria v tem vidi novo priložnost za izsiljevanje Setha in morebiti celo senatorjeve hčerke Drusille, ki se je priselila v Saint Chris. Bogata Drusilla si je tu kupila mirno hišo na okljuki reke, kjer živi, in stavbo v mestu, kjer odpre cvetličarno. Drusilla je Sethu izziv tako moškemu kot umetniku. Zaradi njene privlačnosti in zagonetnosti jo hoče imeti kot moški. Zaradi njene lepote in skrivnostnosti jo Seth skuša naslikati v raznih tehnikah in pozah. Seth je še kot otrok pogosto izražal svoje stiske in radosti v risanju in risbi. Tako tudi kot zrel umetn

Dimenzije 14 × 21,5 cm
Avtor

Roberts Nora

Prevajalec

Franjo Jamnik

Zbirka

Zaliv Chesapeake

Založba

Založba Meander

Obseg

416 strani

Izšlo

Vezava

Trda vezava, Žepna

Žanr

Ljubezenski roman

Leposlovje

NOTRANJI PRISTAN

14,6524,00

Leposlovje

TOČNO OPOLDNE

17,65
28,00

Leposlovje

PRIKRITA ČUSTVA

17,6534,00

Leposlovje

ROJENA IZ SRAMOTE

28,00

Leposlovje

PREBUJENJE

34,00
Knjige iz zbirke