VILA SONCA IN SKRIVNOSTI

,

Nikoli ni prepozno za uresničitev sanj …

30,00

Počisti

Za mnoge ženske predstavlja praznovanje petdesetega rojstnega dneva prav posebno življenjsko prelomnico. To velja tudi za Carlo Sullivan. Po mamini smrti najde pismo, naslovljeno na njeno odtujeno sestro dvojčico z juga Francije.

Pismo ima oznako ‘zaupno’, zato pomisli, da bi bilo dobro, sporočilo izročiti kar osebno, četudi s teto že kar nekaj let nima stikov. Od nekdaj si jo je želela bolje spoznati, toda zaradi nepojasnjenega spora med sestrama to ni bilo mogoče.

Ko dodatno ugotovi še, da ima njen mož spet zunajzakonsko razmerje, ni nobene dileme več. Carla odpotuje v Antibes, kjer jo med zbliževanjem s teto Josette čaka nemalo presenečenj. Tako družinskih kot tudi romantičnih. Ob razpletanju različnih družinskih skrivnosti se mora Carla spopasti s celo množico vprašanj o svojem dotedanjem obstoju.

Vila sonca in skrivnosti  je čudovita družinska saga; vključuje skrivnosti iz preteklosti in nežno romanco, ki bralca dobesedno ponesejo po čudoviti južni Franciji. Liki v zgodbah izpod peresa Jennifer Bohnet se običajno spopadajo z nepričakovanimi življenjskimi težavami – toda vedno jih spremlja upanja poln zaključek, tudi če je prej veliko solza.

Avtor

Jennifer Bohnet

Izšlo

Jezik originala

Angleščina

Obseg

308 strani

Prevajalec

Mateja Malnar Štembal

Založba

Založba Lipa

Vezava

Trda vezava