Pred sončnim zahodom

34,00


Nora Roberts pred sončnim zahodom
Nora Roberts pred sončnim zahodom

Bodine Longbow je direktorica družinskega ranča v zahodni Montani in rada vstaja ob zori. Dan je zanjo vedno prekratek – za življenje, za delo, za drage…

Na zalogi

Kategorija:
Založba: Meander

daDescription

Bodine Longbow je direktorica družinskega ranča v zahodni Montani in rada vstaja ob zori. Dan je zanjo vedno prekratek – za življenje, za delo, za drage. Zagotovo pa nima časa za ljubezen, tudi če se ji ta ponuja v privlačni podobi mladostne ljubezni Callena Skinnerja, ki je vmes odrasel v nadvse čednega moškega in se vrnil na ranč. Po drugi strani pa lahko morda sčasoma prav Callen spremeni njen pogled na določene stvari …
Toda ko na posesti počitniškega naselja odkrijejo trupli dveh mladih žensk, se vse spremeni. Callen postane glavni osumljenec v očeh zlovoljnega namestnika šerifa.
Za Bodinino družino sta umora strašen spomin na staro izgubo.
Pred petindvajsetimi leti je izginila Bodinina teta Alice, od nje pa v vseh teh letih niso slišali niti glasu. Je morda ta nova tragedija kakorkoli povezana z Aliceinim skrivnostnim izginotjem?
Ali Alice morda še živi?
Ko se dogodki dramatično in nenavadno zasukajo, morata Bodine in Callen pohiteti, da razkrijeta resnico – preden zaide sonce nad njuno skupno prihodnostjo.

Obseg: 448 strani
Vezava: trda
Izšlo: november 2018
Jezik originala: angleščina
Prevajalec: Mateja Malnar Sembal
ISBN Trda vezava: 9789616951760
Jezikovni pregled: Barbara Pavčnik