PLES ZRAKA

34,00

Počisti

Ko Nell Channing prispe na otok Tri sestre, je prepričana, da je končno našla zatočišče pred nasilnim možem in grozljivim življenjem, pred katerima je zbežala pred osmimi meseci.

Toda niti v tem tihem, mirnem kraju Nell ni nikoli čisto sproščena. Trudi se skriti svojo pravo identiteto, sprejme službo kuharice v lokalni kavarni v knjigarni ter začne raziskovati svoja čustva do otoškega šerifa, Zacka Todda. Globokega delčka sebe pa mu ne more razkriti, svojo skrivnost mora še naprej skrbno čuvati, če želi preteklost pustiti za sabo. Ena neprevidna beseda, ena nespametna zaupnost, pa bi se lahko novo življenje, ki ga je zgradila, sesulo na tisoče drobnih koščkov.

Začne se spraševati, ali se bo lahko svojega strahu kdaj znebila, ugotovi, da nad otokom visi grozljivo prekletstvo, ki ga lahko prekinejo le potomke treh sester, čarovnic, ki so na otoku živele v letu 1692. S pomočjo dveh močnih, nadarjenih žensk in nočnimi morami preteklosti, ki jo preganjajo na vsakem koraku, mora najti moč in pogum, da reši svoj dom, ljubezen … in sebe …

V prvi knjigi trilogije Tri sestre »najbolj priljubljene ameriške avtorice ljubezenskih romanov, spoznamo prijetne glavne junake ter čudovito mesto s plažo, kjer so ljudje prijazni in si radi priskočijo na pomoč. Tu je tudi knjigarna, kavarna in seveda krajevna čarovnica. Le kdo se ne bi prepustil romantični zgodbi na tem zasanjanem otoku?

Dimenzije14 × 21.5 cm
Avtor

Roberts Nora

Izšlo

Jezik originala

Angleščina

Jezikovni pregled

Ana S. Bec

Obseg

312 strani

Prevajalec

Suzana Pečnik

Vezava

Trda vezava, Žepna

Založba

Založba Meander

Žanr

Romantika, Sodobna romantika

Zbirka

Tri sestre