OPAZUJEM TE

,

30,00

Počisti

Ko Ella Longfield na vlaku sliši, kako dva privlačna mlada moška zapeljujeta dve najstnici, se ji to sprva ne zdi nič posebnega – dokler ne izve, da sta ravnokar prišla iz zapora in njen materinski čut ji ne da miru. A ravno, ko se odloči, da bo poklicala na pomoč, jo nekaj ustavi. Naslednji dan jo prebudi novica, da je eno od deklet – lepa, zelenooka Anna Ballard – izginilo.

Leto dni kasneje Anne še vedno niso našli. Ello razjeda krivda ob zavedanju, da ni naredila vsega, kar bi lahko, in sploh ni edina, ki tega ne more pozabiti. Nekdo ji pošilja grozilna pisma – zaradi katerih se boji za svoje življenje.

Potem pa televizijska oddaja ob obletnici izginotja razkrije, da prijatelji in družinski člani morda nekaj prikrivajo. Annina najboljša prijateljica Sarah ni povedala celotne zgodbe o tem, kaj se je tisto noč v resnici zgodilo – pa tudi Annina starša imata svoje skrivnosti.

Nekdo ve, kje je Anna – a ne bo povedal. Opazuje pa Ello.

Teresa Driscoll je več kot petindvajset let spremljala temne življenjske zgodbe: kot novinarka in kot voditeljica na televiziji BBC. Spremljala je zločince in njihova dejanja, in seveda ni mogla spregledati vpliva, ki so ga zločinska dejanja imela na družine, prijatelje in priče primerov. V svoji najtemnejši zgodbi sledi prav tem vplivom.

Teresa živi v prečudovitem Devonu z možem in dvema sinovoma. Piše ‘knjige za ženske’, pa tudi srhljivke. Njeni romani so bili prevedeni v šest različnih jezikov.

Dimenzije14 × 21.5 cm
Avtor

Teresa Driscoll

Izšlo

Jezik originala

Angleščina

Vezava

Trda vezava, Žepna

Obseg

316 strani

Prevajalec

Klaudija Vučko

Založba

Založba Meander