Prva misija Pariz

27,00


prva misija pariz Leone R. Giuliani
prva misija pariz Leone R. Giuliani

Enrico Moretti se spozna na hitre avtomobile in vroča dekleta. Je nesramno bogat, privlačen in zapeljiv. Počne divje in nore stvari in živi La Vida Loca življenje, kjer se zabava…

Na zalogi

Kategorija:
Založba: Meander

daDescription

Enrico Moretti se spozna na hitre avtomobile in vroča dekleta. Je nesramno bogat, privlačen in zapeljiv. Počne divje in nore stvari in živi La Vida Loca življenje, kjer se zabava nikoli ne konča.

A ta mladi Italijan ni zgolj playboy in lena baraba v dobro ukrojeni obleki.

Je tudi bivši policijski pogajalec, ki želi delati za Europol. In ko se na svetovnem črnem trgu pojavi novica o ukradenem seznamu ključnih Europolovih agentov pod krinko, mora prav on odpotovati v Pariz z nalogo da povrne seznam, zmanjša škodo in ujame izdajalca. Tipična naloga za tipičnega agenta. Ne pa zanj, saj vendar ni James Bond in ne ve kaj dosti o pretepanju, pregonu in ubijanju. Ve pa nekaj o zapeljevanju. In doma je v svetu iger na srečo, močnih pijač in neugledne družbe. In zna pripovedovati zgodbe, s pomočjo katerih se venomer rešuje iz težav. Bo vse to dovolj za njegovo prvo misijo v svet laži in vohunskih prevar?

Zanimivo in sproščujoče poletno branje, pri katerem se ne bodo počutili opeharjene niti zahtevni bralci.

Obseg: 184 strani
Prevajalec: Vito Gaber
Jezik originala: angleščina
Izšlo: maj 2018
ISBN Trda vezava: 9789616951678
Jezikovni pregled: Mateja Blažič Zemljič