In potem …

33,00


Guillaume Musso in potem
Guillaume Musso in potem

Osemletni Nathan pomaga rešiti deklico iz jezera, pri tem pa sam utoni in doživi obsmrtno izkušnjo. Nato čudežno oživi, vendar se z…

Samo še 2 na zalogi

Kategorija:
Založba: Meander

daDescription

Osemletni Nathan pomaga rešiti deklico iz jezera, pri tem pa sam utoni in doživi obsmrtno izkušnjo. Nato čudežno oživi, vendar se z leti trudi dogodek pozabiti.

Dvajset let pozneje je Nathan uspešen odvetnik v New Yorku. Ima je vse, razen zakona, ki je razpadel in družine, ki jo je izgubil, zato se še bolj zakoplje v delo. Nenadoma v njegovo življenje vstopi skrivnostni zdravnik, ki trdi, da začuti prihajajočo smrt nekaterih ljudi in da je njegovo poslanstvo pomagati ljudem urediti njihova življenja preden je prepozno. Nathan mu sprva ne verjame, toda ko je priča smrti nekaterih ljudi, začne počasi dojemati, da skrivnostni Glasnik govori resnico. Nathan je prepričan, da so mu dnevi šteti, zato se odloči, da bo poravnal vse svoje račune in poskrbel za bivšo ženo, edino ljubezen svojega življenja, in svojo hčerko, saj so ob izgubi najmlajšega otroka, ki je umrl zaradi nenadne smrti v zibelki, skupaj veliko pretrpeli.

Tako Nathan spozna, zakaj se je pred dvajsetimi leti povrnil v življenje.

Prevajalec: Tanja Rojc
Jezikovni pregled: Majda Šulc
Jezik originala: Francoščina
Vezava: trda
Obseg: 284
Izšlo: junij 2016