Leposlovje

BOSONOGO POLETJE

30,00

Dedinja naftne družbe, Kate Steele, je vedela, da je njen pokojni mož Conrad prevarant, vendar se ji ni niti sanjalo, da se je v času njunega zakona poročil še z dvema ženskama. Edina stvar, ki ji je ostala po njunem bednem zakonu in ki jo želi obdržati, je koča ob jezeru v Bootlegu v Teksasu. Žal pa kmalu spozna, da imata enake načrte tudi obe drugi ženi.

Ognjevita in odločna Jamie, ki ima hčerko Gracie, si želi, da bi bil Conrad še živ, samo zato, da bi ga lahko lastnoročno ubila. Želi pa obdržati posest, ki ji je ostala za njim. Enako razmišlja tudi Amanda, osemindvajsetletnica, ki pod srcem nosi Conradovega otroka.

Tisto poletje se vse tri znajdejo v Bootlegu, za petami jim je vztrajni kriminalist, ki je prepričan, da je vsaj ena izmed njih, če ne celo vse tri skupaj, vpletena v Conradov umor. Za vse tri je poletje polno spoznanj, novih poznanstev in neskončnih bosonogih večerov na verandi. Godlja, v kateri so se znašle, jih združi, postanejo prijateljice, se sprijaznijo s preteklostjo in se napotijo svetli prihodnosti naproti.

Dimenzije 14 × 21,5 cm
Avtor

Carolyn Brown

Prevajalec

Sabina Imamović

Založba

Založba Meander

Izšlo

Obseg

282 strani

Žanr

Ljubezenski roman, Sodobni ženski roman

Vezava

Trda vezava