Leposlovje

ČRNI RED

17,6534,00

Srhljiv požar v kopenhagenski knjigarni sproži neusmiljen lov po štirih celinah. S požigom in umorom želijo tatovi priti do biblije, ki je nekoč pripadala Charlesu Darwinu, očetu evolucije. Poveljnik Gray Pierce se znajde v uganki, ki izvira iz časov nacistične Nemčije … in grozljivih poskusov, ki so jih izvajali v opuščenem laboratoriju, skritem globoko v gorah na Poljskem.

Na drugi celini zajame odmaknjeni samostan v Nepalu norost, ko se budistični menihi zatečejo v kanibalizem in mučenje. Lisa Cummings, mlada ameriška zdravnica, ki preiskuje grozljiva dejanja, postane žrtev krutega morilca v službi skrivnostnih sil, ki želijo na vsak način prikriti dogodke. Lisin edini zaveznik je skriti romar Painter Crowe – direktor enote Sigma, elitnega poveljstva ameriških znanstvenikov in specialnih agentov –, ki prav tako kaže znake hude bolezni, ki je uničila razum menihov.

Gray Pierce mora rešiti Painterja in Liso – in svet, ki je v nevarnosti –, ko želi enota SIGMA razkriti stoletno zaroto, ki bi lahko uničila obstoječi svetovni red … in za vedno spremenila usodo človeštva.

Teža Ni na voljo
Dimenzije 14 × 21,5 cm
Avtor

Rollins James

Prevajalec

Neža Kralj

Zbirka

Enota Sigma

Založba

Založba Meander

Obseg

444 strani

Izšlo

Vezava

Trda vezava, Žepna

Žanr

Kriminalni roman

Leposlovje

JUDEŽEV ROD

17,6534,00

Leposlovje

AMAZONIJA

17,6534,00

Leposlovje

ZADNJA PREROKBA

17,6535,00
Knjige iz zbirke